„Cavcaliuc să-și asume gestul politic”. Mașina lui Costiuc a fost stropită cu verde de briliant (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Cavcaliuc să-și asume gestul politic”. Mașina lui Costiuc a fost stropită cu verde de briliant (VIDEO)

Mașina liderului Partidului Democrația Acasă Vasile Costiuc a fost stropită cu verde de briliant. Într-o intervenție LIVE pe pagina sa de Facebook din 13 aprilie, politicianul a acuzat susținătorii lui Gheorghe Cavcaliuc că ar sta în spatele acestui incident.

Incidentul s-ar fi produs în noaptea de 13 aprilie. Vasile Costiuc susține că este o formă de intimidare.

„Eu am protestat deschis, ziua, că se fură grâul, se fură pădurea. Noaptea am fost în pădure, la bandiți. Dar voi? Ați venit la mine acasă”, a declarat activistul.

Costiuc este de părere că în spatele celor întâmplate ar fi liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc.

„Cum e șeful așa e și brigada. Eu aștept ca astăzi, pe parcursul zilei, Cavcaliuc să iasă la tribuna lui și să spună că-și asumă gestul politic prin care a dat cu verde de briliant pe mașina lui Costiuc”, a mai spus acesta.

UPDATE: Reacția lui Gheorghe Cavcaliuc la aceste acuzații o puteți citi AICI.

Amintim că, pe 7 aprilie, liderul Partidului Democrația Acasă Vasile Costiuc a stropit cu verde de briliant emblema PACE din fața sediului formațiunii. Gestul a fost comis după ce, în ajun, un membru al formațiunii l-a stropit cu aceeași substanță pe viceprimarul de Sîngerei, provocându-i arsuri de gradul I și II la ambii ochi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: