„Și-a stropit singur mașina, să se victimizeze”. Reacția lui Cavcaliuc la acuzațiile lui Costiuc
Full Article 3 minutes read

„Și-a stropit singur mașina, să se victimizeze”. Reacția lui Cavcaliuc la acuzațiile lui Costiuc

Liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE) Gheorghe Cavcaliuc neagă că el sau colegii săi au stropit cu verde de briliant mașina lui Vasile Costiuc. Într-un comentariu pentru NM, oferit pe 13 aprilie, politicianul și-a exprimat convingerea că, de fapt, liderul Partidului Democrația Acasă ar încerca să se răzbune, fiindcă nu a fost acceptat în PACE.

„Aberant, acest om isteric, care caută atenție și se victimizează pe Facebook, într-o secundă plânge, apoi râde în isterie de dragul unor like-uri pe Facebook, nu merită nici atenția, nici timpul colegilor mei din PACE, mai ales a mea. Sunt încrezător că colegii mei nu au făcut acest lucru, noi suntem oameni responsabili care respectăm legislația”, a răspuns liderul PACE.

Mai mult, Gheroghe Cavcaliuc susține că, de fapt, Costiuc și-ar fi stropit el însuși mașina, pentru a atrage atenția asupra sa: „Vă propun să-i ziceți lui Costiuc să fotografieze mâinile lui și să vă dea poză. Cu siguranță, pe ele veți vedea urme de verde de briliant, pentru că el singur și-a stropit mașina. Totodată, vă propun faceți un experiment: spuneți-i să nu spele mașina, să cheme experții criminaliști să facă cercetarea mașinii și să ridice probe de pe mașina lui și de pe clădirea sediului PACE, unde acest clovn a stropit săptămâna trecută. O să vă convingeți – componenta chimică este 100% aceeași, deci el și-a stropit singur mașina să se victimizeze și să iasă în evidență”.

Fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) susține că Vasile Costiuc s-ar răzbuna în acest mod, fiindcă nu a fost acceptat în PACE: „Vă spun un secret. Costiuc, prin 2 colegi de ai mei, a intervenit la mine ca să-l iau în PACE. Eu am refuzat – acest om nu corespunde nivelului de inteligență și profesionalismului echipei, pe care am onoarea să o conduc. Iată, el, într-un mod primitiv, încearcă să se răzbune în așa mod, ponegrind pe mine și imaginea PACE. Îi răspund prin intermediul Dvs: Costiuc – poți să zbori în cosmos fără scafandru, nu ai nici o șansă să devii membru PACE”.

***

Reacția vine după ce, în dimineața de 13 aprilie, liderul Partidului Democrația Acasă Vasile Costiuc a anunțat că, noaptea trecută, mașina i-a fost stropită cu verde de briliant. Acesta susține că în spatele gestului ar fi Gheorghe Cavcaliuc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: