Ceban a dispus crearea unui grup de lucru, care va prezenta ofertele privind procurarea unităţilor de transport pentru mun. Chișinău
Full Article 1 minutes read

Ceban a dispus crearea unui grup de lucru, care va prezenta ofertele privind procurarea unităţilor de transport pentru mun. Chișinău

Edilul capitalei, Ion Ceban a semnat o dispoziție cu privire la crearea unui grup de lucru, care va avea misiunea de a prezenta toate ofertele în ceea ce priveşte procurarea unităţilor de transport pentru municipiul Chișinău.

„Invit toţi consilierii municipali care doresc să se implice, să facă parte din acest grup de lucru. Noi trebuie să asigurăm urgent cu transport public locuitorii capitalei, pentru că aceasta este o problemă stringentă pentru municipiu, ţinând cont că 74% din Parcul Urban de Autobuze este învechit”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

De asemenea, acesta a menționat că următorul proiect pe care îl va înainta Consiliului Municipal Chișinău ține de asamblarea troleibuzelor.

Menționăm că pe 27 februarie, Ion Ceban a anunțat că municipalitatea planifică achiziționarea a 100 de autobuze noi din Belarus, iar banii pentru achiziționarea unităților de transport vor fi obținuți printr-un acord de cofinanțare cu guvernul de la Minsk.

Ulterior, Platforma Demnitate și Adevăr a declarat că nu a susținut și nu va susține proiectul privind achiziționarea celor 100 de autobuze din Belarus. Aceștia l-au acuzat pe Ceban de lipsă de transparență.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: