Cele cinci persoane reținute în dosarul privind „inviolabilitatea vieții personale a unui judecător”, plasate în arest preventiv
Full Article 1 minutes read

Cele cinci persoane reținute în dosarul privind „inviolabilitatea vieții personale a unui judecător”, plasate în arest preventiv

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) infirmă informațiile vehiculate în spațiul public, potrivit cărora au fost eliberați unii suspecți din dosarul privind „inviolabilitatea vieții personale a unui judecător”. Ion Caracuian, procurorul-şef al PCCOCS a declarat pentru NM că cele cinci persoane se află în arest. 

Într-un comunicat de presă, PCCOCS a precizat că patru persoane au fost plasate în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile, iar o persoană – în arest preventiv pentru 20 de zile.

De asemenea, Caracuian a refuzat să comenteze informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora ar exista o legătură între persoanele arestate și omul de afaceri Veaceslav Platon.

„La această etapă este prea devreme pentru a face careva declarații”, a spus Caracuian.

Precizăm că, pe 17 iunie, oamenii legii au desfășurat descinderi într-un dosar penal inițiat pentru „inviolabilitatea vieții personale a unui judecător”. Ulterior, ZdG a scris că magistrata de la Curtea de Apel Chișinău, Angela Bostan, este judecătoarea despre care procurorii spun că i-a fost încălcat dreptul la viața privată și au inițiat un dosar penal.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: