Ciuperci și suplimente cu efect psihotrop, trimise prin poștă din Belarus în Moldova. Coletele, confiscate la vamă
Full Article 40 second read

Ciuperci și suplimente cu efect psihotrop, trimise prin poștă din Belarus în Moldova. Coletele, confiscate la vamă

Mai multe pachete cu ciuperci și suplimente cu efect psihotrop au fost depistate de funcționarii postului vamal Chișinău 4 (PVI Poșta). Serviciul Vamal anunță că trimiterile poștale veneau din Belarus și erau destinate unor persoane fizice, rezidente ale Republicii Moldova.

Potrivit sursei citate, vameșii au dispus efectuarea controlului fizic amănunțit al conținutului coletelor, în baza analizei de risc.

În rezultat, în interiorul trimiterilor poștale au fost depistate trei pachete ce conțineau ciuperci cu efect psihotrop, precum și 720 de capsule sub formă de suplimente.

Serviciul Vamal anunță că substanțele au fost reținute și transmise pentru expertiză, iar investigațiile continuă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: