gorjeanul.ro

CNAM a lansat o hartă interactivă a prestatorilor de servicii medicale şi farmaceutice. Cum funcționează aplicația

O hartă interactivă a prestatorilor de servicii medicale şi farmaceutice a fost lansat astăzi, 26 decembrie, informează Compania Naţională de Asigurări în Medicină. Aplicaţia a fost creată cu scopul de a creşte gradul de transparenţă şi accesul la informaţie cu privire la instituţiile medicale şi farmaciile încadrate în sistemul de asigurare obligatorie de asistenţă medicală.

Harta este împărţită în unităţi administrativ-teritoriale, iar cetăţenii vor putea accesa fiecare raion sau municipiu în parte pentru a vedea lista instituţiilor contractate, precum şi a căuta un anumit prestator. De asemenea, aceasta conţine informaţii privind denumirea prestatorilor, adresa, numerele de telefon, tipurile de asistenţă medicală acordată de prestatorii de servicii medicale.

Harta interactivă poate fi accesată urmând linkul map.cnam.md.

Menţionăm că CNAM contractează prestatorii de servicii medicale și farmaceutice pentru asigurarea accesului la toate tipurile de asistență medicală, inclusiv la medicamente compensate, conform Programului unic al asigurării obligatorii de asistență medicală. În anul 2019, compania a contractat 452 de instituţii medicale şi 228 de farmacii precum și filialele acestora.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Donald Trump

Președintele SUA, întrebat dacă este sigur că va putea opri invazia rusă din Ucraina. Trump: „Nu știu”

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a spus că nu este sigur că va putea pune capăt invaziei ruse la scară largă din Ucraina. Declarația a fost făcut pentru presă, pe 5 iulie.

Nu știu. Nu pot să vă spun dacă acest lucru se va întâmpla sau nu”, a declarat Donald Trump, după ce a fost întrebat dacă este sigur că va putea pune capăt războiului din Ucraina.

La întrebarea dacă consideră că încheierea războiului este o prioritate, liderul american a spus: „Da. Mi-aș dori să se întâmple”.

Amintim că Donald Trump, în timpul campaniei electorale, a spus de mai multe ori că intenționează să pună capăt conflictului militar din Ucraina în prima zi în care va deveni președinte. Mai târziu, el a numit aceste afirmații o exagerare. După preluarea mandatului, Trump a încercat să joace rolul de mediator în soluționarea conflictului, dar a amenințat că se va retrage din procesul de pace din cauza continuării luptelor, notează Meduza.

Săptămâna aceasta, Trump a avut conversații telefonice cu omologul său rus, Vladimir Putin, și cel ucrainea, Vladimir Zelenski. După apelul telefonic cu Putin, liderul liderul de la Casa Albă a declarat că a rămas nemulțumit de conversație, deoarece nu a obținut „niciun progres” în discuțiile cu acesta.

Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: