Năstase a dezvăluit ce salariu primește în calitate de lider de partid
Full Article 2 minutes read

Năstase a dezvăluit ce salariu primește în calitate de lider de partid

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat în studioul Agora că începând cu ianuarie 2020 primește de la partid 1000 de euro pe lună. 

„Primesc salariu de la partid de la începutul lunii ianuarie și până în prezent. Până atunci, însă, din 13 decembrie, când am ajuns președinte de partid și până la această perioadă, nu am primit salariu. Am făcut voluntariat. De la stat nu am primit salariu. Știți că înainte de asta am fost avocat și am trăit din onorariile primite de la clienții mei și din țară și din străinătate”, a declarat Năstase.

„De 5 luni primesc salariu pentru 5 ani de președinte de partid. Eu n-am primit 5 ani și nu voi cere niciodată salariu de la partidul pe care l-am slujit și îl slujesc în continuare. E un salariu de deputat, cât aș fi primit în calitatea mea de deputat și vicepreședinte al parlamentului, probabil. Nu este un salariu foarte mare. E 1000 de euro”, a precizat Năstase.

Anterior, Năstase a declarat că trăiește din salariul de președinte al formațiunii, pe care colegii săi l-ar fi convins să-l accepte.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: