„Davai, do svidania!” Un deputat al Federației Ruse a fost fluierat la Varnița. Stream NM
Full Article 1 minutes read

„Davai, do svidania!” Un deputat al Federației Ruse a fost fluierat la Varnița. Stream NM

În satul Varnița, raionul Anenii Noi au venit și deputații PSRM Nicolae Pascaru și Corneliu Furculiță. A urmat un schimb de replici acide cu parlamentarii PAS Igor Grosu. Aceștia au început să discute despre conflictul de la Nistru, preferințe geopolitice și dreptul alegătorilor din Transnistria de a participa la alegerile prezidențiale. Ulterior, un observator din partea Federației Ruse a fost fluierat de către câțiva bărbați prezenți în mulțime.

Deputatul din Federația Rusă Artem Turov, care a venit la Varnița în calitate de observator, a declarat că procesul de vot se desfășoară fără încălcări. Câțiva bărbați au început să strice „davai, da svidania!” (hai, la revedere) și „ocupanților”. Parlamentarul Dumei de Stat a declarat că nu știe la ce se referă manifestanții.

Observatorul a îndemnat cetățenii care observă cazuri de transportare organizată a alegătorilor să semnaleze aceste cazuri.

Deputatul Igor Grosu a însemnat deputatul rus să se abțină de la provocări. În replică, acesta a răspuns că oamenii au venit să îi pună întrebări și că pur și simplu supraveghează procesul de vot.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: