Directoarea unui birou de servicii funerare ar fi vândut ilegal părți dezmembrate de la 560 de cadavre
Full Article 50 second read

Directoarea unui birou de servicii funerare ar fi vândut ilegal părți dezmembrate de la 560 de cadavre

Proprietara unui birou de servicii funerare din statul american Colorado, dar și mama acesteia, a fost condamnată la 20 și respectiv 15 ani de închisoare, după ce ar fi vândut ilegal părți dezmembrate de la 560 de cadavre pregătite pentru incinerare, scrie BBC.

Potrivit anchetei, Megan Hess și mama ei Shirley Koch, au dezmembrat fără acordul rudelor, în perioada 2010-2018, aproximativ 560 de cadavre și le-au vândut pe părți instituțiilor medicale de învățământ.

În unele cazuri, femeile au vândut chiar și cadavre întregi.

La început, proprietara biroului de servicii funerare le propunea rudelor răposatului să-l incinereze gratuit în schimbul părților corpului, ulterior solicita câte 1000 de dolari.

Femeia le dădea rudelor urne cu cenușa mai multor persoane.

Hess a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, iar mama ei la 15 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: