Doi moldoveni au fost condamnați la câte 11 ani de închisoare în Odesa
Full Article 40 second read

Doi moldoveni au fost condamnați la câte 11 ani de închisoare în Odesa

Doi cetățeni ai Republicii Moldova au fost condamnați la câte 11 ani de închisoare pentru contrabandă de substanțe narcotice, de către o instanță de judecată ucraineană, informează serviciul de presă al Procuraturii din Odesa.

Totodată, judecătorii au dispus confiscarea averii celor doi indivizi. Potrivit acuzării, în lunile martie-aprilie 2019, cei doi au creat un circuit de trafic de droguri prin America de Sud, în special Ecuador, care tranzita Ucraina și țările Uniunii Europene.

„Marfa” de aproape 8,5 kg de cocaină a fost livrată în portul din Odesa și ascunsă într-un container camuflat printre banane. Cei doi inculpați au fost surprinși de poliție în timp ce scoteau drogurile din zona de control vamal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: