Doi moldoveni au fost condamnați la câte 11 ani de închisoare în Odesa
Full Article 40 second read

Doi moldoveni au fost condamnați la câte 11 ani de închisoare în Odesa

Doi cetățeni ai Republicii Moldova au fost condamnați la câte 11 ani de închisoare pentru contrabandă de substanțe narcotice, de către o instanță de judecată ucraineană, informează serviciul de presă al Procuraturii din Odesa.

Totodată, judecătorii au dispus confiscarea averii celor doi indivizi. Potrivit acuzării, în lunile martie-aprilie 2019, cei doi au creat un circuit de trafic de droguri prin America de Sud, în special Ecuador, care tranzita Ucraina și țările Uniunii Europene.

„Marfa” de aproape 8,5 kg de cocaină a fost livrată în portul din Odesa și ascunsă într-un container camuflat printre banane. Cei doi inculpați au fost surprinși de poliție în timp ce scoteau drogurile din zona de control vamal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: