Doi moldoveni din Basarabeasca au pornit după ciuperci, dar au ajuns în Ucraina
Full Article 1 minutes read

Doi moldoveni din Basarabeasca au pornit după ciuperci, dar au ajuns în Ucraina

Doi moldoveni originari din raionul Basarabeasca au fost reținuți de către angajații din Direcția regională Sud după ce au traversat ilegal frontiera moldo-ucraineană. Aceștia le-au spus polițiștilor că au pornit după ciuperci. Incidentul a fost consemnat ieri, 27 octombrie.

Patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Basarabeasca, aflându-se pe sectorul de responsabilitate, a fost alertată de prezența a două persoane, care se deplasau din Ucraina spre interiorul țării. Polițiștii de frontieră au monitorizat acțiunile acestora, iar ulterior au întreprins toate măsurile necesare de reținere.

Întrebați despre aflarea în zona de frontieră, aceștia au comunicat că au mers după ciuperci și nu au realizat că au traversat hotarul moldo-ucrainean. Din primele cercetări s-a constatat că era vorba despre doi locuitori ai orașului Basarabeasca, în vârstă de 25 și 30 de ani.

În urma audierilor s-a întocmit proces verbal de constatare a trecerii ilegale a frontierei de stat, iar cazul este cercetat în continuare de către polițiștii de frontieră SPF Basarabeasca.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: