Doi sportivi moldoveni aduc argintul și bronzul de la Cupa Mondială de sambo
Full Article 40 second read

Doi sportivi moldoveni aduc argintul și bronzul de la Cupa Mondială de sambo

Luptătorii moldoveni de sambo Ruslan Cimpoeș și Sergiu Oșlobanu au fost medaliați la Cupa Mondială de sambo, care se desfășoară în Serbia. Anunțul a fost făcut de Comitetul național olimpic și sportiv din Republica Moldova, pe 24 septembrie. 

La Cupa Mondială de sambo, care are loc în Serbia, Cimpoeș a cucerit medalia de argint în categoria de greutate +98 kg, iar Oșlobanu a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la 88 kg, obținând medalia de bronz.

Sambo este un stil de arte marțiale, asemănător cu Judo.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: