Fălești: Doi tineri și-ar fi omorât consăteanul în bătaie și l-au abandonat la marginea satului
Full Article 2 minutes read

Fălești: Doi tineri și-ar fi omorât consăteanul în bătaie și l-au abandonat la marginea satului

Polițiștii Inspectoratului de poliție Fălești au fost sesizați la data de 23 martie precum că un bărbat de 53 de ani din satul Albinețul Nou a dispărut de acasă cu patru zile mai devreme. Pe 24 martie, a fost găsit cadavrul bărbatului în fâșia forestieră din extravilanul localității Albinețul Nou. 

Potrivit oamenilor legii, cadavrul era cu semne de moarte violentă.

Suspecți în comiterea infracțiunii sunt doi tineri de 23 și respectiv 24 de ani, locuitori ai aceleiași localități.

În urma măsurilor de investigații, polițiștii au stabilit că, la data de 19 martie, victima împreună cu cei doi suspecți au mers să efectueze lucrări agricole pe câmp la un consătean. Ulterior au consumat băuturi alcoolice, iar între ei s-a iscat un conflict. 

Tinerii i-au aplicat multiple lovituri victimei, l-au urcat în căruță și l-au lăsat lângă o fântână de la marginea satului.

Apoi, la 22 martie, aceștia auzind că victima este căutată de rude s-au reîntors la fața locului pentru a vedea dacă bărbatul se mai află acolo și au depistat cadavrul acestuia, pe care ulterior l-au transportat la marginea unei fâșii forestiere și l-au îngropat pentru a ascunde urmele infracțiunii.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care au provocat decesul victimei”. Bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore și se află în izolatorul de detenție provizorie al poliției.

Conform legislației în vigoare pentru fapta comisă, ei riscă închisoare pe un termen de la 12 la 15 ani. 

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: