Două puncte de trecere a frontierei din Moldova, închise din motive de securitate: pericol de atac aerian asupra Ucrainei
Full Article 40 second read

Două puncte de trecere a frontierei din Moldova, închise din motive de securitate: pericol de atac aerian asupra Ucrainei

Programul de lucru a punctelor de trecere a frontierei Otaci și Unguri a fost întrerupt din motive de securitate. Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a anunțat că autoritățile ucrainene nu permit trecerea frontierei de stat în contextul riscurilor de atac aerian din partea Federației Ruse asupra Ucrainei.

„Recomandăm participanților la trafic să aleagă, din timp, alte puncte de trecere din proximitate sau, în măsura posibilităților, să amâne deplasările în Ucraina până la ameliorarea situației”, se arată în nota informativă.

Poliția de Frontieră a precizat că va reveni, ulterior, cu informații.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: