Dublu omor în capitală. Suspecții, printre care și un minor, au povestit în amănunte cum au săvârșit crima
Full Article 2 minutes read

Dublu omor în capitală. Suspecții, printre care și un minor, au povestit în amănunte cum au săvârșit crima

Și-au omorât amicii de pahar iar acum riscă să petreacă următorii 10-15 ani după gratii. Este vorba despre un minor de 16 și un bărbat de 36, ambii din capitală. Aceștia au fost reținuți după ce au fost căutați de către oamenii legii timp de aproape o săptămână.

Potrivit poliției, în dimineața de 25 septembrie, au fost anunțați că într-o clădire părăsită din sectorul Botanica al capitalei se află două cadavre. La fața locului, aceștia au descoperit la ambele cadavre mai multe plăgi de cuțit în regiunea capului, feței și abdomenului. Victimele s-au dovedit a fi un bărbat în vârstă de 48 ani și o femeie de 33 de ani, ambii fără loc permanent de trai.

În urma măsurilor de investigație întreprinse de către forțele de ordine, au fost reținuți doi suspecți.

Indivizii și-au recunoscut vina și au declarat că în ziua când au săvârșit infracțiunea, au consumat băuturi alcoolice după care i-au luat la bătaie pe cei doi cu pumnii și picioarele. După aceasta, le-au aplicat mai multe lovituri de cuțit și au plecat de la locul crimei.

Potrivit poliției, indivizii nu sunt la prima abatere, aceștia fiind judecați anterior pentru vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, furt și jaf.

Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru omor intenționat, infracțiune care se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: