Ediția de primăvară a expoziția internațională „Moldagrotech” a fost anulată. Care este motivul
Full Article 1 minutes read

Ediția de primăvară a expoziția internațională „Moldagrotech” a fost anulată. Care este motivul

Ediția de primăvară a expoziția internațională „Moldagrotech”, planificată perioada 11-14 martie a fost anulată, informează Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a comitetului organizatoric responsabil de organizarea evenimentului, în contextul în care expoziția presupune prezența la eveniment a mai mult de 1000 de persoane și sunt necesare măsuri de prevenire a răspândirii virusurilor care afectează sănătatea oamenilor, inclusiv, pentru prevenirea și controlul infecției cu COVID-19, pe teritoriul țării.

„Ne cerem scuze față de companiile și agenții economici care și-au confirmat participarea la expoziție. Ne pare rău că trebuie să luăm o asemenea decizie, dar sănătatea și viața oamenilor este mult mai scumpă decât orice eveniment public”, a declarat ministrul Ion Perju.

Menționăm că la ultima ediție a expoziției au participat circa 17 000 de vizitatori. La evenimentul din acest an urmau să participe peste 100 de companii de echipamente și tehnologii moderne pentru agricultură, din 9 țări, printre care Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia, România, Ucraina, Ungaria.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: