Elevii nu vor învăța online pentru a le oferi refugiaților adăpost. Autoritățile infirmă un nou zvon
Full Article 50 second read

Elevii nu vor învăța online pentru a le oferi refugiaților adăpost. Autoritățile infirmă un nou zvon

În spațiul public circulă mai multe informații referitoare la faptul că pentru a le oferi refugiaților adăpost, elevii vor trece la învățământul online din data de 9 martie – avertizează autoritățile moldovenești. Totodată, declară că informația nu este veridică și face parte din categoria de falsuri care circulă pe online. 

Ministerul Educației și Cercetării infirmă zvonul. La fel, menționează că pe data de 9 martie elevii și studenții revin la lecții în regim obișnuit, cu prezență fizică, cu respectarea măsurilor de precauție în vigoare, conform instrucțiunilor aprobate prin Hotărârile CNESP.

De menționat că odată cu începerea războiului din Ucraina în spațiul informațional au fost introduse mai multe știri false. În acest fel, autoritățile moldovenești au anunțat despre lansarea canalului de telegram oficial de verificare a informațiilor guvernamentale – https://t.me/prima_sursa_md.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: