Fotbalistul Cristiano Ronaldo vine astăzi la Chișinău
Full Article 2 minutes read

Fotbalistul Cristiano Ronaldo vine astăzi la Chișinău

Starul fotbalului mondial, portughezul Cristiano Ronaldo, va ajunge pe 14 septembrie. Fotbalistul a fost inclus în lotul lui Manchester United pentru deplasarea în Republica Moldova, unde echipa Manchester United va juca cu Sheriff Tiraspol în faza grupelor Ligii Europei.

Partida Sheriff Tiraspol – Manchester United se va disputa pe 15 septembrie, cu începere de la ora 19:45, pe stadionul Zimbru.

Pentru acces pe stadion, spectatorii vor trebui să prezinte biletul și actul de identitate. Un singur bilet va fi atribuit o singură dată unei persoane. Federația atenționează că dacă se vor procura tichete cu datele unei persoane de mai multe ori, ele vor fi anulate.

Amintim că Sheriff a jucat de 4 ori în grupele Ligii Europei, în edițiile 2009/10, 2010/11, 2013/14 și 2017/18, iar în stagiunea trecută s-a calificat în premieră în primăvara europeană, după un parcurs de senzație în Liga Campionilor.

În cele 4 participări în faza grupelor Europa League, Sheriff a învins formații cunoscute ca Twente Olanda, Dinamo Kiev (Ucraina) sau Lokomotiv Moscova (Rusia).

Până acum Sheriff a disputat 53 de meciuri în Cupa UEFA / Liga Europei. Sheriff a obținut 10 de victorii și 24 remize, iar în 19 de partide a fost învins. Golaveraj 34-51.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: