FOTO Meci Moldova-Albania. Maia Sandu, alături de Igor Grosu și Dan Perciun – în tribune
Full Article 2 minutes read

FOTO Meci Moldova-Albania. Maia Sandu, alături de Igor Grosu și Dan Perciun – în tribune

Președinta Maia Sandu, șeful Legislativului Igor Grosu și ministrul Educației și Cercetării Dan Perciun sunt la meciul de fotbal Moldova – Albania, care se desfășoară în aceste momente pe stadionul Zimbru din Chișinău. Partida este urmărită și de ambasadorul SUA Kent Logsdon.

Ministrul Perciun a publicat pe Facebook o imagine în care apare alături de Maia Sandu și Igor Grosu în tribuna stadionului. În poză, oficialii poartă fulare cu însemnele echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova și sunt echipați cu drapelele țării noastre.

FOTO Meci Moldova-Albania. Maia Sandu, alături de Igor Grosu și Dan Perciun - în tribune

Facebook/Dan Perciun

Astăzi Moldova joacă cu Albania. Vă rugăm să urmăriți acest meci istoric și să susținem împreună echipa Națională. Noi le urăm mult succes băieților și sperăm să ne calificăm la Campionatul European de Fotbal din acest an. Urmăriți alături de noi echipa națională”, a scris ministrul în mesajul alăturat imaginii.

La meci este prezent și amabasadorul SUA în Moldova, Kent Logsdon. Jurnalsitul NM Nicolai Paholnițchi l-a surprins pe diplomatul american în timp ce urmărea partida.

FOTO Meci Moldova-Albania. Maia Sandu, alături de Igor Grosu și Dan Perciun - în tribune

Nicolai Paholnițchi/NewsMaker

Precizăm că meciul de fotbal dintre echipele naționale ale Moldovei și Albaniei a început la ora 19:00. Partida este una importantă întrucât este disputată calificarea la Campionatul European de Fotbal din 2024 (EURO 2024) – o premieră pentru țara noastră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: