(FOTO/VIDEO) O clădire din Ucraina – distrusă parțial de rachete
Full Article 40 second read

(FOTO/VIDEO) O clădire din Ucraina – distrusă parțial de rachete

Orașul Dnepr din Ucraina a fost bombardat pe 14 ianuarie. Anunțul a fost făcut de șeful adjunct al Biroului președintelui Ucrainei, Kiril Timoșenko. Potrivit acestuia, cel puțin o clădire a fost distrusă, iar sub dărâmături s-ar afla oameni.

Potrivit oficialului ucrainean, serviciile de urgență sunt la fața locului.

Amintim că pe 14 ianuarie a fost bombardat și orașul Kiev. Potrivit administrației militare a orașului, în urma bombardamentelor, a fost lovit un obiect de infrastructură, fără pagube critice. La fel, după ce au căzut fragmente de rachete au fost deteriorate două mașini, un depozit și acoperișul unui garaj.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: