FOTO/VIDEO Imagini inedite cu militarii moldoveni în timp ce defilează la București, de Ziua României
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Imagini inedite cu militarii moldoveni în timp ce defilează la București, de Ziua României

Militarii moldoveni au participat pe 1 decembrie la parada militară de la București, organizată cu ocazia Zilei Naționale a României. Plutonul Armatei Naționale defilat în Piaţa Arcului de Triumf, alături de contingentele militare din România, Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, SUA, Țările de Jos.

Ministerul Apărării a declarat că militarii din Compania Garda de Onoare a Armatei Naţionale au participat pe 1 decembrie la parada militară, organizată de Ziua Naţională a României.

La evenimentele festive organizate cu acest prilej au fost invitați ministrul apărării, Anatolie Nosatîi și comandantul Armatei Naţionale, general de brigadă Eduard Ohladciuc. Plutonul de militari al Armatei Naţionale, condus de maiorul Pavel Lîsîi, a defilat în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti, alături de contingentele militare din România, Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, SUA, Țările de Jos”, a menționat instituția de la apărare.

Ministerul a precizat că, în acest an, la parada din Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti au participat aproximativ 2 400 de militari şi specialişti din structurile de forţă române, inclusiv 250 de militari străini – din Republica Moldova, Belgia, Franţa, Macedonia de Nord, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, Statele Unite ale Americii şi Ţările de Jos, precum şi militari din ţările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: