FOTO/VIDEO Ploaia și vântul puternic au făcut ravagii la Chișinău
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Ploaia și vântul puternic au făcut ravagii la Chișinău

Ploaia și vântul puternic au făcut ravagii la Chișinău. Pe online au apărut imagini cu o mașină peste care a căzut un copac. Totodată într-un pasaj subteran din centrul capitalei ar fi pătruns apa de ploaie. 

Potrivit imaginilor publicate pe rețelele de socializare, mai multe străzi din capitală au fost acoperite cu apă.

Apa de ploaie ar fi ajuns și într-un pasaj subteran din centrul capitalei. Se menționează că ar fi vorba despre trecerea subterană din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Ciuflea, proaspăt renovată.

NewsMaker a solicitat un comentariu de la reprezentanții Primăriei Chișinău în contextul imaginilor de pe online cu trecerea subterană. Deocamdată nu avem un răspuns.

Totodată, potrivit imaginilor de pe internet, peste un automobil a căzut un copac.

NM întrebat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență dacă au fost solicitați să intervină pe 12 noiembrie în capitală.

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au declarat pentru NM că nu au avut intervenție.

Meteorologii au emis cod galben de intensificări ale vântului pentru ziua de 12 noiembrie, până la ora 13:00. Primăria Chișinău a îndemnat locuitorii capitalei să evite deplasarea în preajma arborilor bătrâni și a șantierelor de construcție, iar șoferii – să nu parcheze mașinile sub copaci și să evite zonele cu risc de inundații. În dimineața zilei de 12 noiembrie, autoritățile municipiului menționau că în capitală se înregistrează ploi abundente, fiind afectată‌ circulaț‌ia troleibuzelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: