Gazda Castelului de la Bulboaca, unde sunt așteptați oficialii europeni: O zi foarte valoroasă pentru familia noastră
Full Article 2 minutes read

Gazda Castelului de la Bulboaca, unde sunt așteptați oficialii europeni: O zi foarte valoroasă pentru familia noastră

„Astăzi este o zi importantă pentru Castel Mimi și Familia Trofim”, a menționat Ariana Trofim. Gazda a dorit, în dimineața zilei de 1 iunie, succes colectivului Castelului și tuturor celor implicați în acest eveniment. 

Astăzi este o zi importantă și foarte valoroasă pentru Castel Mimi și Familia Trofim. Sunt alături de soțul meu Adrian Trofim în ziua în care Castel Mimi găzduiește Summitul EPC. Este un eveniment istoric, cu participarea a în jur de 50 de șefi de stat și miniștri din toată Europa„, a scris Ariana Trofim, pe rețelele de socializare.

Doresc succes la tot colectivul Castelului și tuturor celor implicați în acest eveniment. Sunt ferm convinsă că totul va fi la cel mai înalt nivel”, a adăugat ea.

Gazda Castelului de la Bulboaca, unde sunt așteptați oficialii europeni: O zi foarte valoroasă pentru familia noastră

Summitul Comunității Politice Europene va avea loc astăzi la Bulboaca, raionul Anenii Noi, și va fi găzduit de complexul vitivinicol Castel Mimi. Mămăligă cu brânză, colțunași din dovleac și tradiționala babă neagră sunt câteva din bucatele pe care le vor mânca liderii europeni, la complexul vitivinicol Castel Mimi.

49 de oficialii europeni, printre ei președinți, prim-miniștri și conducători ai UE, și-au confirmat prezența la eveniment. Printre aceștia se numără președintele Franței, Emmanuel Macron, președintele Turciei, Recep Erdogan, precum și cel al României – Klaus Iohannis.

Ce ține de probabilitatea unei vizite a președintelui ucrainean în Moldova, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu a declarat pe 30 mai că informația va fi cunoscută de public în ziua summitului.

Pe 1 iunie, începând cu ora 10, președinta Maia Sandu va întâmpina delegațiile care vor veni la Bulboaca. Ceremonia va dura aproximativ două ore. Purtătorul de cuvânt al Guvernului Daniel Vodă a oferit mai multe detalii cu privire la programul Summitului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: