În atenția șoferilor: începând de mâine traficul rutier va fi parțial suspendat pe două străzi din Chișinău
Full Article 50 second read

În atenția șoferilor: începând de mâine traficul rutier va fi parțial suspendat pe două străzi din Chișinău

Primăria Chișinău avertizează șoferii că, în perioada 30 aprilie – 19 mai, traficul rutier va fi suspendat parțial pe bulevardul Renașterii Naționale, tronsonul cuprins între străzile Bogdan Voievod și Calea Orheiului, dar și pe str. Meșterul Manole, tronsonul cuprins între bd. Mircea cel Bătrân și str. Vadul lui Vodă. În intervalul de timp vizat, vor fi efectuate lucrări de amenajare a straturilor bituminoase subțiri de tip Slurry Seal în locațiile respective.

Lucrările vor fi executate etapizat, cu sistarea circulației autovehiculelor pe o bandă a sensului de circulație și redirecționarea fluxului de transport pe celelalte două benzi. Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere. Primăria Chișinău solicită scuze și înțelegere cetățenilor pentru incomoditățile create”, se arată într-un comunicat publicat de municipalitate pe 29 aprilie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: