În centrul Chișinăului va fi organizat un târg de primăvară. Ce îi așteaptă pe vizitatori
Full Article 50 second read

În centrul Chișinăului va fi organizat un târg de primăvară. Ce îi așteaptă pe vizitatori

Începând cu 11 februarie până pe 12 martie, la Chișinău va avea loc Târgul de primăvară. Evenimentul se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, în fiecare zi. 

Anunțul cu privire la organizarea târgului a fost făcut de edilul Ion Ceban. Cel din urmă spune că se „așteaptă o atmosferă de sărbătoare cu târg tematic, cu zone foto și zone de distracții pentru copii”.

„În căsuțele amenajate, veți putea cumpăra cadouri pentru cei dragi și alte produse ale producătorilor noștri. Tot în Piața Marii Adunări Naționale se vor vinde tradiționalele mărțișoare”, a comunicat primarul.

Târgul va activa în fiecare zi, de la 10:00 până la ora 23:00. Potrivit lui Ceban, în zilele de 23 și 24 februarie în zonele de distracții va fi sistată activitatea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: