În grădinițele, școlile și spitalele din Chișinău a început conectarea la încălzire
Full Article 50 second read

În grădinițele, școlile și spitalele din Chișinău a început conectarea la încălzire

Furnizorul de căldură de la Chișinău anunță că la moment sunt conectate la agentul termic 115 grădinițe, 3 instituții medicale și 5 școli. 

„Procedura de conectare la încălzire este în plină desfășurare. Astfel, la moment sunt conectate la agentul termic 115 grădinițe, 3 instituții medicale și 5 școli”, comunică Termoelectrica.

Furnizorul precizează că începerea conectării la căldură a fost asigurată în legătură cu temperaturile scăzute înregistrate în ultimele zile, precum și a solicitărilor din partea autorităților publice sau administratorilor edificiilor.

Anul trecut, sezonul de încălzire a început pe 22 octombrie. În subordinea Primăriei mun. Chișinău sunt 134 de grădinițe, 135 de școli și licee și 62 de instituții medicale. O parte din acestea dispun de centrale termice autonome.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: