În suburbiile capitalei au fost distribuite 10 autobuze noi. Pe ce rute vor circula?
Full Article 2 minutes read

În suburbiile capitalei au fost distribuite 10 autobuze noi. Pe ce rute vor circula?

Pe străzile suburbiilor capitalei vor circula încă zece autobuze noi. Acestea fac parte din lotul de 100 de unități achiziționate recent de municipalitate. Potrivit Primăriei, autobuzele vor fi distribuite pentru rutele suburbane, inclusiv câte 2 unități pe liniile de la Cricova (nr. 2) și Durlești (nr. 11), precum și la Sângera, Revaca, Băcioi, Bâc, Ghidighici și Dobrogea. 

Primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat că distribuirea transportului pe rutele din suburbii, are drept scop „creșterea calității serviciilor de transport în orașele și comunele din componența municipiului”. Edilul a ținut să remarce că tot în suburbii au fost puse și 32 de unități rulate achiziționate în acest an de municipalitate.

Municipalitatea informează că încă 11 autobuze urmează a fi puse în circulație în cel mai scurt timp, după ce vor fi supuse verificărilor tehnice, iar ultimele 20 de unități vor fi recepționate pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie.

Primăria municipiului Chișinău a achiziționat în anul curent 100 de autobuze noi și 58 autobuze rulate, destinate rutelor din capitală și din suburbiile acesteia.

Până la procurarea loturilor respective, Î.M. Parcul Urban de Autobuze avea în dotare 125 unități de transport, doar 53 dintre acestea fiind în stare satisfăcătoare, iar 15 scoase din folosință.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: