Încă un pasaj subteran din capitală va fi reparat. Comercianților li s-au propus alte locuri unde își pot continua activitatea
Full Article 50 second read

Încă un pasaj subteran din capitală va fi reparat. Comercianților li s-au propus alte locuri unde își pot continua activitatea

Trecerea subterană din str. Alecu Russo, sectorul Rîșcani al capitalei, va fi reparată. Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban, care a precizat că lucrările de reparație sunt preconizate să înceapă săptămâna viitoare.

Potrivit edilului, lucrările de demontare şi evacuare a unităţilor de comerţ au fost aproape finalizate.

Reparația va dura circa o lună și jumătate. Primarul capitalei a anunțat că agenţii economici care munceau acolo au fost evacuaţi.

„În urma discuţiei pe care am avut-o cu aceştia, am propus alte locații unde își pot continua activitatea, una din ele fiind Piaţa Centrală”, a precizat Ion Ceban.

Pe perioada lucrărilor de reparaţie a subteranei, în regiune va apărea o trecere provizorie de culoare galbenă, pentru pietonii care traversează zona. Aceasta urmează să fie amenajată în preajma staţiei de aşteptare a transportului public din str. Alecu Russo.

Încă un pasaj subteran intră în reparație.Este vorba de trecerea subterană din str. Alecu Russo (lângă magazinul…

Gepostet von Iv Ceban am Samstag, 30. Mai 2020

Ion Ceban nu a precizat care este costul lucrărilor de reparație.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: