Incendiu într-un spital din India, unde erau tratați pacienții cu COVID. Sunt cel puțin 18 morți
Full Article 1 minutes read

Incendiu într-un spital din India, unde erau tratați pacienții cu COVID. Sunt cel puțin 18 morți

18 pacienți infectați cu coronavirus au decedat în urma unui incendiu care s-a produs într-un spital din statul Gujarat, India, informează RIA Novosti pe 1 mai.

Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o secție de terapie intensivă. Din primele informații, motivul ar fi un scurtcircuit. Potrivit presei locale, în clădirea de patru etaje era internați circa 50 de pacienți.

India trece printr-o criză acută din cauza pandemiei de coronavirus. Presiunea pe spitale este enormă, din cauza numărului mare de infectări zilnice. În ultimele 24 de ore, a fost înregistrat un număr record de peste 400 de mii de pacienți testați pozitiv.

***

Pe 25 aprilie, peste 80 de oameni au murit din cauza unui incendiu care a cuprins un spital din Bagdad, Irak. Flăcările au izbucnit într-o secție de terapie intensivă pentru pacienții infectați cu coronavirus. Primele investigații sugerează că totul s-a întâmplat din cauza exploziei unui balon cu oxigen, iar majoritatea pacienților au murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: