Linella lansează o nouă campanie de imagine „Zi de zi adunăm Moldova la masă”
Full Article 3 minutes read

Linella lansează o nouă campanie de imagine „Zi de zi adunăm Moldova la masă”

Linella lansează campania de imagine „Zi de zi adunăm Moldova la masă” prin realizarea unui spot video a cărui imagine și coloană sonoră se bucură de aportul unor artiști locali, cunoscuți și pe plan internațional: trupa Zdob și Zdub.

Mesajul din spatele noii campanii Linella – „Zi de zi adunăm Moldova la masă” – este unul simplu, dar puternic. Știm că în Moldova mesele sunt întotdeauna bogate și gustoase și că unul din cele mai frumoase obiceiuri este acela de a transforma fiecare masă într-o adevărată sărbătoare. Pornind de la această idee, Linella își menține promisiunea de a fi mereu alături de consumatori, pentru ca la masa cu povești de suflet, să fie întotdeauna bucate savuroase din cele mai bune și proaspete produse.

Elementul central al campaniei este spotul video, care surprinde emoțiile cele mai plăcute atunci când toată lumea se adună în jurul mesei și se bucură împreună de prezent și de cât mai multe momente de răsfăț și liniște. Tradițiile se împletesc cu obiceiuri noi, iar fiecare familie sau grup de prieteni trăiește fiecare zi în propriul fel. Oricare ar fi acesta, câteva lucruri rămân neschimbate: bucuria reîntâlnirii și a unei noi ocazii de a depăna împreună amintiri și de a împărtăși evenimente importante, la o masă îmbelșugată în bucate tradiționale, renumite pentru specificul lor familial sau local.

„Suntem mereu atenți la dorințele și nevoile consumatorilor, prin tot ceea ce facem, iar prin campaniile anuale de brand, ne dorim să le fim alături zi de zi și să le povestim despre valorile noastre. Ne bucurăm că, de data aceasta, povestea este transmisă prin vocile celor din trupa Zdob și Zdub, care le reamintesc consumatorilor, că nimic nu bucură mai mult decât gustul autentic al produselor selectate cu grijă, zâmbetele celor dragi adunați în jurul mesei încărcate de bunătăți, dar și amintirile unor momente trăite cu poftă.”, a spus Mihaela Dragan, Director Marketing Linella.

Zi de zi retailerul continuă să ofere ingrediente pline de gust pe mesele tuturor și odată cu ele, pofta de a trăi fiecare zi la fel de intens. Și pentru a te bucura și mai mult de momentele savuroase în familie, în perioada 06.10 – 14.12.2022, Linella adună oamenii dragi la masă și premiază fidelitatea!

Linella aduce premii pe măsura poftei

La cumpărăturile de minimum 250 de lei pe un singur bon fiscal, care includ cel puțin 2 produse din revista promoțională, clienții Linella pot câștiga unul dintre cele 3000 de premii: marele premiu 1 x automobil Ford Transit Custom,  3 x  dotări cu tehnică pentru bucătăria ta, 6 x carduri de cumpărătutri pentru un an întreg sau 2990 x vouchere cu câștiguri instante. Tot ce trebuie să facă este să înscrie codul unic de pe anexa bonului fiscal pe pagina dedicată campaniei lamasa.linella.md

Linella lansează o nouă campanie de imagine „Zi de zi adunăm Moldova la masă”
„Zi de zi adunăm Moldova la masă” este o campanie integrată, care include componente TV, radio, OOH, online, PR și Social Media. Pentru a fi la curent cu toate surprizele ce fac parte din noua campanie Linella, clienții pot accesa și urmări canalele oficiale Linella:

www.linella.md

lamasa.linella.md

Facebook Linella

Instagram @linella.moldova
Youtube @LinellaMoldova

Tiktok linella.moldova

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: