Lista candidaților la funcția de deputat din partea PUN va fi stabilită pe 22 mai. Totuși, Țîcu a dezvăluit cine va fi cap de listă
Full Article 2 minutes read

Lista candidaților la funcția de deputat din partea PUN va fi stabilită pe 22 mai. Totuși, Țîcu a dezvăluit cine va fi cap de listă

Lista candidaților la funcția de deputat din partea Partidului Unității Naționale (PUN) va fi stabilită mâine, 22 mai, la consiliul național politic al formațiunii. Un anunț în acest sens a fost făcut de liderul PUN, Octavian Țîcu, în cadrul unui briefing de presă.

„Mâine va fi consiliul național politic al Partidului Unității Naționale la care va fi adoptată lista, programul electoral și strategia electorală a partidului pentru alegerile parlamentare anticipate”, a spus Țîcu.

Totuși, liderul PUN a anunțat că directorul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași va fi cap de listă.

„La platforma PUN a aderat domnul Grigore Tinică, directorul Institutului Cardiovascular din Iași. Un medic și un chirurg cu renume mondial, pe care îl anunțăm cap de listă și candidatul PUN la funcția de prim-ministru. Considerăm acest lucru un prim gest de a recunoaște meritele pe care domnul Grigore Tinică le are pe ambele maluri ale Prutului”, a spus Țîcu.

Liderul PUN a mai precizat că prin acest gest vrea să arate „un model de politică în care nu liderul de partid este cel care se afișează peste tot primul, în toate funcțiile”.

Anterior, Octavian Țîcu a declarat că el va fi primul pe lista candidaților la funcția de deputat din partea PUN.

„Primul pe listă va fi liderul partidului, după care va fi domnul Reniță, doamna Ana Guțu, domnul Alexandru Arseni, domnul Ion Cobîșenco, doamna Victoria Botnari, domnul Anatol Vidrașcu, după care va fi domnul Dușciac, doamna Gorea-Costin. Și va încheia lista primilor zece doamna Doina Dabija”, a spus Țîcu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: