LIVE Președinta Comisiei Europene, la Chișinău. Declarații de presă alături de Maia Sandu
Full Article 1 minutes read

LIVE Președinta Comisiei Europene, la Chișinău. Declarații de presă alături de Maia Sandu

Președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen efectuează o vizită în Republica Moldova. Oficialul european a avut o întrevedere cu șefa statului moldovean Maia Sandu. 

În aceste momente, oficialul european împreună cu președinta Moldovei susțin declarații.

Ursula von der Leyen a anunțat despre vizita sa în Republica Moldova pe 6 noiembrie. Oficialul european a menționat că a avut o conversație cu președinta Republicii Moldova Maia Sandu, în cadrul căreia a discutat despre „situația energetică îngrozitoare din Moldova”. Prin urmare, în același mesaj, președinta Comisiei Europene a anunțat că se lucrează la un sprijin suplimentar pentru Moldova în legătură cu nevoile imediate de gaz și electricitate.

De menționat că pe 11 noiembrie vine în Republica Moldova și președinta Parlamentului European Roberta Metsola. Oficialul european se va întâlni la Chișinău cu șefa statului Maia Sandu. Ulterior cele două vor avea o conferință de presă comună. Mai mult, Roberta Metsola va avea un discurs în plenul Parlamentului Republicii Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: