LIVE Prima vizită externă a premierului României. Declarații de la Chișinău, alături de Dorin Recean
Full Article 30 second read

LIVE Prima vizită externă a premierului României. Declarații de la Chișinău, alături de Dorin Recean

Premierul Dorin Recean susține o conferință de presă cu omologul său român, Marcel Ciolacu, care se află într-o deplasare oficială la Chișinău. De menționat că aceasta este prima vizită externă a lui Ciolacu de când a preluat funcția de prim-ministru al României.

 

 

 

Precizăm că, pe 21 iunie, premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului României Nicolae Ciucă efectuează o vizită la Chișinău. Nicolae Ciucă a avut deja o întrevedere cu omologul său moldovean, Igor Grosu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: