„M-am rugat așa cum nu am făcut-o niciodată”. Mesajul mamei tinerei de 25 de ani care a rămas fără picioare 
Full Article 3 minutes read

„M-am rugat așa cum nu am făcut-o niciodată”. Mesajul mamei tinerei de 25 de ani care a rămas fără picioare 

Mama tinerei rămase fără picioare, în urma accidentului de pe Viaduct, susține că noaptea de 5 spre 6 februarie când fiica ei a fost lovită de un automobil „a fost cea mai lungă și neagră noapte din viață” ei. Elena Paladi spune că nu înțelegea de ce și cum fiica ei a ajuns la spital în stare gravă. 

„Noaptea de 05 februarie 2023, a fost noaptea cînd mai nu mi-am pierdut fiica. Fiica mea, Paladi Marcela, a fost victima accidentului petrecut în Chișinău, pe Viaduct. În acea noapte, în mijlocul drumului, i-au fost amputate ambele picioare. A fost cea mai lungă și neagră noapte din Viață”, scrie mama tinerei, pe Facebook.

„Orele treceau ca secundele cînd nu știam dacă îi voi mai vedea ochii și zîmbetul fetiței mele. Nu înțelegeam, de ce și cum copila mea de 25 ani a ajuns în stare gravă și medicii luptă pentru ea și ne spuneau: „Rugați-vă! Minuni se întâmplă!”. M-am rugat așa cum cred că nu am făcut-o pînă atunci niciodată și Ea și-a revenit cu o dorință puternică de a TRĂI și sigură în puterile ei că va putea face față la tot ce o așteaptă”, adaugă mama tinerei.

„Doare și e greu să îți scrii sentimentele, atunci cînd sufletul plânge, să explici la fiecare ce s-a întâmplat, e de parcă retrăiesc acea noapte Iar și Iar, dar cel mai greu este să știu că nu am putut lua DUREREA pe care a simțit-o, și nici nu o pot lua acum și nici în viitor…. Nu da Doamne la nimeni”, susține mama Marcelei Paladi.

De menționat că mesajul Elenei Paladi a fost postat pe rețelele de socializare în dimineața zilei de 17 februarie. Atunci ea s-a adresat oamenilor cu solicitarea de a-i ajuta fiica să-și acopere cheltuielile financiare necesare pentru reabilitare.

„Nu credeam că sunt în stare să scriu, dar cu părere de rău, este nevoie pentru EA pentru FETIȚA MEA, știu că trebuie s-o ajut cu toate forțele pe care le am. Mă rog cu toată inima la toți, să ne ajutați să acoperim cheltuielile care sunt multe, operații chirurgicale, scaun cu rotile, implanturi la ambele picioare. Să știți că pentru fiecare gând bun, ajutor vă voi fi recunoscătoare”, a conchis mama fetei.

Ulterior, în aceeași zi, primarul Ion Ceban anunța că Marcela Paladi va primi un ajutor în mărime de 250 mii de lei din partea Primăriei municipiului Chișinău.

Cazul Marcelei a ajuns și în atenția parlamentului. Președintele legislativului Igor Grosu a cerut deputaților să vină cu un proiect de lege care înăsprește pedepsele prevăzute de legislație pentru șoferii care nu respectă limita de viteză.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: