Mai răcoros și mai întunecos. Sfaturi de la vicepremierul Andrei Spînu pentru a economisi energia
Full Article 50 second read

Mai răcoros și mai întunecos. Sfaturi de la vicepremierul Andrei Spînu pentru a economisi energia

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale lansează campania națională pentru consumul responsabil de energie (electrică, termică și combustibil). Potrivit vicepremierului și ministrului Andrei Spînu, moldovenii trebuie să facă tot posibilul pentru a economisi în această iarnă. În acest sens, vicepremierul a venit cu mai multe recomandări către populație.

„Acum devine din ce în ce mai clar că în această iarnă trebuie să facem tot posibilul să economisim. Acest lucru îl fac toate țările europene, mult mai bogate ca țara noastră. Sunt lucruri simple pe care putem să le facem fiecare: să reducem temperatura la 19 grade sau să stingem lumina când ieșim din cameră”, spune ministrul.

Mesajul lui Spînu de pe rețelele de socializare pe care le gestionează au fost însoțite de un scurt spot video, în care cetățenii sunt îndemnați să economisească energia electrică, termică și gazele naturale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: