Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate: va prezenta proiectul Strategiei Securităţii Naţionale
Full Article 40 second read

Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate: va prezenta proiectul Strategiei Securităţii Naţionale

Preşedinta Maia Sandu convoacă, pe 11 octombrie, Consiliul Suprem de Securitate (CSS) pentru a prezenta proiectul Strategiei Securităţii Naţionale. Anunțul a fost făcut de reprezentanții instituției prezidențiale. 

Potrivit reprezentanților Președinției de la Chișinău, Maia Sandu a convocat pe 11 octombrie, începând cu ora 14.00, ședința CSS pentru a prezenta proiectul Strategiei Securității Naționale, care definește pericolele la adresa securității țării și direcțiile de acțiune propuse pentru consolidarea securității naționale și a securității fiecărui cetățean.

Urmare a ședinței, șefa statului va ieși într-un briefing de presă, la ora 15.00.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: