Mâncarea din școli și grădinițe, în vizorul autorităților. Au loc verificări
Full Article 1 minutes read

Mâncarea din școli și grădinițe, în vizorul autorităților. Au loc verificări

Săptămâna aceasta încep verificările în școli și grădinițe, anunță autoritățile municipale. Un grup de specialiști și consilieri municipali vor verifica tot ce ține de alimentația copiilor, iar acolo unde se vor depista nereguli, directorul instituției va fi sancționat sau chiar demis. Decizia vine după ce s-a aflat că la un liceu din capitală copiii primeau mai multe feluri de mâncare în aceeași farfurie.

Potrivit primarului general Ion Ceban, operatorii economici care prestează servicii de alimentație în școlile din capitală au fost convocați în ședință la Primărie.

Este vorba de managerii combinatelor școlare, agenți economici de profil și reprezentanții Direcției generale educație, tineret și sport și șefii direcțiilor educație din sectoare.

Grupul de lucru monitorizează procesul de organizare a alimentației cu hrană caldă a copiilor din instituțiile de învățământ din municipiu.

Din Comisie fac parte reprezentanți ai subdiviziunilor municipale, ai Î.M. „Piața Centrală”, ANSA, CSP, consilieri municipali și reprezentanți ai societății civile.

La finalul controalelor, grupul de lucru va prezenta un raport în acest sens.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: