Mărturiile unui bărbat din Ștefan Vodă care riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Mărturiile unui bărbat din Ștefan Vodă care riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor (VIDEO)

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 44 de ani a fost depistat lângă calea ferată din apropierea străzii Luncii din sectorul Râșcani al capitalei. Potrivit oamenilor legii, pe corpul său au fost găsite mai multe semne de moarte violentă.

În urma investigațiilor, oamenii legii au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din raionul Ștefan Vodă, fiind suspectat de comiterea acestui omor. Mai mult, acesta fusese judecat anterior de mai multe ori.

Potrivit polițiștilor, în locuința improvizată din adiacentul străzii Luncii ar fi avut loc un conflict în rezultatul consumului de alcool între victimă și bănuitul în comiterea infracțiunii, care ulterior a generat în bătaie.

Bănuitul și-a recunoscut vina, povestind polițiștilor că în timp ce se afla în ospeție la victimă și consumând băuturi alcoolice împreună între ei s-a iscat un conflict din cauza geloziei, după care acesta la luat la bătaie pe amicul său de pahar.

Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor, care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: