Medicii legiști au stabilit cauza decesului băiețelului din Hîncești
Full Article 2 minutes read

Medicii legiști au stabilit cauza decesului băiețelului din Hîncești

Copilul de 6 ani din Hîncești, care a fost găsit mort pe 28 mai, s-a asfixiat. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, după efectuarea expertizei medico-legale.

„Asfixie mecanică prin obturarea căilor respiratorii cu lichid (mase fecaloide)”, a precizat Cristina Vicol privind cauza decesului.

Prin urmare, acesta s-a sufocat după ce a căzut în toaleta din curtea gospodăriei. Anterior, poliția a anunțat că pe corpul micuțului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Amintim că băiatul a fost găsit mort, după două zile de căutări, în care au fost implicați polițiști, dar și circa 300 de voluntari, chinologi și specialiști echipați cu drone. Trupul neînsuflețit al micuțului a fost depistat abia după ce specialiștii au dărâmat toaleta din curtea casei.

Potrivit poliției, au fost luate în calcul 12 versiuni și a fost inițiat un dosar penal pentru răpire.

Tragedia s-a produs în timp ce părinții copilului se aflau la serviciu, iar el a rămas acasă cu fratele și sora de 14 și 9 ani. El ar fi încălțat șlapii surorii mai mari și ar fi alunecat în toaletă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: