Elevii nu vor trece la studiile online din cauza crizei energetice. Ministerul Educației dezminte informația apărută în presă
Full Article 1 minutes read

Elevii nu vor trece la studiile online din cauza crizei energetice. Ministerul Educației dezminte informația apărută în presă

Ministerul Educației și Cercetării dezminte informația apărută în unele surse mass-media potrivit căreia școlile ar putea fi închise, iar elevii să treacă la învățământ online în următoarele două săptămâni din cauza crizei energetice.

„Toate instituțiile de învățământ general din țară activează în regim normal, iar dacă vor interveni schimbări în activitatea școlilor și grădinițelor pe fundalul instituirii de către Comisia pentru Situații Excepționale a stării de alertă în sectorul gazelor naturale, Ministerul Educației promite să revină cu precizări”, se menționează într-un comunicat al Ministerului.

Amintim că presa a scris despre faptul că instituțiile de învățământ din Republica Moldova ar putea fi nevoite să își sisteze activitatea sau să desfășoare orele în regim online, din cauza crizei de pe piața gazelor naturale. Asta după ce Comisia pentru Situații Excepționale a solicitat Ministerului Educației și Cercetării să evalueze necesitățile de funcționare ale instituțiilor de învățământ și să elaboreze scenarii privind desfășurarea procesului de studii.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: