Ministrul Apărării de la Paris vine în Moldova. Precizările Guvernului
Full Article 40 second read

Ministrul Apărării de la Paris vine în Moldova. Precizările Guvernului

Ministrul Apărării al Franței Sebastian Lecornu va efectua o vizită oficială în Republica Moldova. Oficialul francez va ajunge în țara noastră luni, 25 septembrie. Precizările au fost făcute de purtătorul de cuvânt al Guvernului Daniel Vodă în cadrul briefing-ului de presă din 20 septembrie.

Pe data de 25 septembrie, anunțăm cu bucurie vizita oficială în țara noastră a ministrului Apărării a Franței Sebastien Lecornu, care va vizita Ministerul Apărării, va avea întrevederi cu oficiali, aici, la Chișinău. Totodată, omologul său moldovean Anatolie Nosatîi, împreună cu ministrul francez al Apărării, vor oferi declarații de presă”, a menționat reprezentantul Guvernului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: