Mitropolitul Vladimir, intervenție chirurgicală la Moscova. Mitropolia: „O perioadă dificilă”
Full Article 2 minutes read

Mitropolitul Vladimir, intervenție chirurgicală la Moscova. Mitropolia: „O perioadă dificilă”

Capul Bisericii Ortodoxe din Moldova (BOM), mitropolitul Vladimir, a suferit o intervenție chirurgicală. Aceasta a avut loc la o clinică din orașul Moscova. Potrivit reprezentanților BOM, intervenția a avut loc la nivelul coloanei vertebrale. 

Reprezentanții Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove au anunțat că pe 20 martie, Mitropolitul Vladimir a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală într-o clinică specializată din orașul Moscova, Federația Rusă.

Potrivit sursei, „operația a fost efectuată cu succes, iar starea sa de sănătate este în curs de monitorizare”.

„În acest moment, ÎPS Mitropolit Vladimir dorește să transmită sincere mulțumiri celor care s-au rugat pentru sănătatea sa în această perioadă dificilă. În ciuda împrejurărilor, Întâistătătorul nostru rămâne plin de credință și speranță, simțindu-se susținut de rugăciunile și gândurile bune ale clerului și credincioșilor. Din patul de spital, ÎPS Vladimir dorește să transmită părintești binecuvântări tuturor fiilor și fiicelor Bisericii Ortodoxe din Moldova. El apreciază profund sprijinul și solidaritatea manifestate în aceste momente deloc ușoare. (…) Să ne rugăm împreună pentru sănătatea și puterea sa de a depăși această încercare cu tărie și credință”, se arată într-o declarație a reprezentanților Mitropoliei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: