Moldindconbank si ULTRA vor amenaja o sala de joc pentru copiii internați la Institutul Mamei si Copilului
Full Article 3 minutes read

Moldindconbank si ULTRA vor amenaja o sala de joc pentru copiii internați la Institutul Mamei si Copilului

Cu suportul și implicarea Moldindconbank și a showroom-ului de electrocasnice ULTRA, la Institutul Mamei și Copilului va fi amenajată o sală de recreere pentru copii internați și mamele care stau cu ei. Acest spațiu de joc va fi creat în Secția Gastrologie din cadrul Clinicii Pediatrie, renovată recent.

”Pentru copiii, care prin firea lor, sunt energici și dornici de mișcare, tratamentul în spital este o perioadă mai dificilă, iar asigurarea unui mediu confortabil este un pas important pentru însănătoșirea lor. Ne-am dorit să contribuim și la condiții mai confortabile, inclusiv psihologice și pentru mame, care stau cu micii pacienți. Sunt valori care fac parte din responsabilitatea socială a Moldindconbank și nu am ezitat, când am primit solicitarea de ajutor din partea Institutului Mamei și Copilului”, a menționat Directorul de PR al Moldindconbank, Tatiana Marcu.

”Sunt ferm convins că succesul ULTRA depinde în mare parte de utilitatea și beneficiile pe care le putem aduce oamenilor, acesta fiind principiul de bază după care ne ghidăm. Iată de ce, ne implicăm activ în susținerea proiectelor sociale și promovăm cauzele nobile prin sprijinul oferit copiilor, tinerilor și familiilor aflate în nevoie, pentru a le oferi șansa la o viață independentă și lipsită de griji. Ne dorim ca în țara noastră să se nască cât mai mulți copii și toți să fie sănătoși, de aceea, am decis să oferim această donație Centrului Mamei și Copilului”, a spus directorul vânzări al showroom ULTRA, Nicolae Popescu.

Sala de joc este concepută pentru 35 de copii, dar va asigura și condiții de odihnă mai bune pentru 20 de mame, care îngrijesc de micuți.

”Mulțumim Moldindconbank și ULTRA pentru suportul oferit. La dispoziția copiilor și mamelor vor fi un televizor performant, calculatoare, diferite jocuri. Sala va fi dotată cu încălzitoare și aparat de aer condiționat, dar și frigider și alte electrocasnice pentru ca mamele să le poată găti copiilor ceva suplimentar. Toate acestea vor asigura un confort mai mare pentru copii, un lucru foarte important pentru a le asigura și un mediu psihologic mai prielnic și care să contribuie la însănătoșire mai rapidă”, a menționat șeful secției Gastrologie și Hepatologie din cadrul Clinicii Pediatrie al Institutului Mamei și Copilului, Ion Mihu.

Valoarea donației Moldindconbank și Ultra este de peste 80 de mii de lei. Noua sală de joc de la Secția Gastrologie din cadrul Clinicii Pediatrie va fi deschisă în viitorul apropiat.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: