Natalia Gavrilița, la Stăuceni: „Am apreciat gradul înalt de vaccinare – circa 68%, cel mai înalt din țară”
Full Article 2 minutes read

Natalia Gavrilița, la Stăuceni: „Am apreciat gradul înalt de vaccinare – circa 68%, cel mai înalt din țară”

Premierul Natalia Gavrilița a efectuat o vizită în comuna Stăuceni din municipiul Chișinău. Prim-ministrul a avut o discuție cu edilul Alexandru Vornicu, dar și cu angajații din cadrul Primăriei. Gavrilița a menționat despre gradul înalt de vaccinare în comună – circa 68%.

„Primarul comunei, Alexandru Vornicu, a ținut să menționeze că vizita mea e prima de acest gen a unui șef de Guvern în cei 30 de ani de independență și a subliniat că deciziile aprobate de Guvern vor contribui la dezvoltarea comunității. Un bun exemplu fiind majorarea fondului rutier care va permite renovarea mai multor drumuri locale”, se arată în declarația premierului.

La fel, Gavrilița a menționat că, în cadrul discuțiilor cu administrația publică locală, au fost abordate problemele cu care se confruntă, dar și inițiativele care urmează a fi implementate. „Am apreciat gradul înalt de vaccinare a populației din Stăuceni – circa 68 %, cel mai înaltă din țară, și modul în care sunt puse în practică numeroase proiecte cu impact benefic pentru cetățeni”, a comunicat prim-ministrul.

Gavrilița a mai spus că Guvernul are încredere în administrația publică locală, apreciază comunitățile care depun efort pentru a se dezvolta.

„În acest sens, pentru Fondul Rutier a fost prevăzut un buget dublu pentru autoritățile publice locale de nivelul întâi, în timp ce Fondul de Dezvoltare regională și locală va avea un buget de peste 770 milioane de lei. Aceste mijloace vor fi distribuite la nivel local pe criterii clare și transparente, în baza proiectelor înaintate de primării”, a conchis Gavrilița.

Natalia Gavrilița, la Stăuceni: „Am apreciat gradul înalt de vaccinare - circa 68%, cel mai înalt din țară”

gov.md

Natalia Gavrilița, la Stăuceni: „Am apreciat gradul înalt de vaccinare - circa 68%, cel mai înalt din țară”

gov.md

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: