NewsMaker a devenit cel mai accesat portal informativ din Moldova. Am depășit chiar Vkontakte și datele meteo
Full Article 2 minutes read

NewsMaker a devenit cel mai accesat portal informativ din Moldova. Am depășit chiar Vkontakte și datele meteo

Potrivit datelor companiei europene de cercetare „Gemius”, care activează în toate țările Europei Centrale și de Est, NewsMaker.md a devenit cel mai vizitat site informativ din Moldova. Datele din luna decembrie 2020 denotă faptul că în ce privește audiența, noi am depășit rețeaua socială Vkontakte și Gismeteo, cel mai popular site despre datele meteo și ne-am apropiat de cifrele rețelei sociale Odnoklassniki. Conform datelor Google Analitics, în luna decembrie, 818 mii de internauți au accesat NewsMaker.

Conform ratingului Gemius, site-ul NewsMaker.md a fost accesat în luna decembrie 2020 de peste 365,3 mii de utilizatori înregistrați în Moldova – aproximativ un sfert din toți internauții din țara noastră. Aceștia au vizualizat circa 1,8 milioane de pagini ale site-ului. „Gemius” calculează numărul de utilizatori din Moldova care dețin un dispozitiv conectat la internet.

În mod tradițional, pe primele poziții ale clasamentului se află un catalog de anunțuri popular în Moldova, serviciile companiei Mail.ru și agregatoarele de știri. Dintre portalurile mass-media, NewsMaker a ajuns pe prima poziție.
NewsMaker a devenit cel mai accesat portal informativ din Moldova. Am depășit chiar Vkontakte și datele meteo

Conform datelor Google Analitics, 818 mii de internauți au vizitat site-ul nostru în luna decembrie 2020. Ei au vizualizat paginile portalului de 2,7 milioane de ori. În afară de Moldova, NewsMaker.md mai este citit în România, Italia, Rusia, Germania SUA și în alte țări în care sunt diaspore moldovenești mari.

În afară de texte, NewsMaker creează și materiale video: transmisiuni LIVE, istorii și reportaje video. Doar în luna decembrie 2020, vizualizările video-urilor noastre de pe rețelele sociale au constituit aproape 5 milioane de minute.

Pentru ca cititorii noștri să nu rateze nimic important, în fiecare dimineață, pe NewsMaker se publică newsletterul matinal NM Espresso, care relatează nu numai despre evenimentele care au avut loc, dar și despre planurile pentru ziua următoare. Espresso poate fi obținut prin poștă, în mod gratuit și în trei limbi concomitent. Este simplu – trebuie doar să vă abonați accesând următorul link.

Îți mulțumim pentru încredere!

Cu drag, Redacția ta

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: