Noi detalii în dosarul lui Pavel Grigorciuc. Un martor și-a schimbat declarațiile
Full Article 2 minutes read

Noi detalii în dosarul lui Pavel Grigorciuc. Un martor și-a schimbat declarațiile

Astăzi, 6 decembrie,  a avut loc o nouă ședință de judecată în dosarul activistului civic, Pavel Grigorciuc, care este acuzat că l-ar fi agresat pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu. În cadrul acesteia, au fost audiați doi martori. Informațiile au fost făcute publice pe pagina de facebook a lui Grigorciuc.

Primul martor despre care vorbește Grigorciuc este Cristina Fărâmă, asistenta deputatului democrat, Angel Agache.

„În primăvară, asistenta deputatului democrat, Cristina Fărâmă, era sigură că lovitura a fost executată cu pumnul. Iarna, deja susține că a fost o lovitură cu palma, iar anchetatorul este cel care a întocmit cu greșeli protocolul. Trebuie de menționat faptul că ea este singura dintre cei zece martori, care până acum a susținut versiunea lui Sîrbu despre presupusă lovitură cu pumnul, dar nu cu palma”, a scris Grigorciuc pe Facebook.

Cel de-al doilea martor audiat este deputatul democrat, Ghenadie Buza.

„Deputatul Buza  a spus ceva de neînțeles, că nu-și amintește nimic în acea zi, cu excepția prânzului la restaurant și că l-am numit „sluga lui Plahotniuc”, a spus Grigorciuc. Potrivit sursei citate, următoarea ședință este programată pentru 23 decembrie.

Amintim că în luna martie, Pavel Grigorciuc l-ar fi  agresat fizic pe Sergiu Sîrbu, după ce deputatul l-ar fi insultat. Grigorciuc susține însă că i-a dat doar o palmă. Dacă va fi găsit vinovat, activistul civic riscă până la 5 ani închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: