„Nu avem ce discuta”. Maia Sandu a anunțat că PAS nu va merge la întâlnirea propusă de Igor Dodon
Full Article 2 minutes read

„Nu avem ce discuta”. Maia Sandu a anunțat că PAS nu va merge la întâlnirea propusă de Igor Dodon

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu susține că nu va merge la discuții cu șeful statului. Într-o postare publicată pe 23 iunie, pe pagina sa de Facebook, aceasta l-a acuzat pe Igor Dodon de manipulare și minciună.

„După ce a dat-o în bară împreună cu guvernul lui, Igor Dodon ne cheamă la discuții. Nu avem ce discuta cu el. Dodon a avut ocazia să facă politică în ape curate împreună cu noi în guvernul precedent, dar se vede că așa e natura lui, se simte mai bine în ape tulburi, unde poate să corupă, să manipuleze și să mintă cu nerușinare fără să aibă nici cea mai mică mustrare de conștiință”, se arată în mesajul liderului PAS.

Maia Sandu l-a mai acuzat pe Igor Dodon de iresponsabilitate în gestionarea situației privind pandemia de COVID-19.

„Atitudinea lui arogantă și iresponsabilă este, în mare parte, motivul acestei catastrofe în care ne aflăm. Am fi avut cu totul alt parcurs al pandemiei dacă președintele țării nu făcea exact invers decât ceea ce trebuie – ieșind peste tot fără mască, atingând mâncare, copii, bătrâni, fără să păstreze distanța socială, utilizând în mod cinic imagini de copii cu nevoi speciale, expunându-i pericolului și neglijând orice regulă a bunului simț”, a scris fostul premier. 

Dacă un președinte de țară ar trebui să fie un exemplu pentru cetățeni, Igor Dodon este un antiexemplu. E o caricatură…

Posted by Maia Sandu on Monday, 22 June 2020

Amintim că președintele Igor Dodon a chemat liderii PSRM, PDM, PAS și Platforma DA la discuții privind ieșirea din criza politică din Republica Moldova, în contextul în care coaliția de guvernare nu mai dispune de majoritate parlamentară.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: