Numele lui Grigore Caramalac, alias Bulgaru, a dispărut de pe site-ul Interpol. Din ce cauză?
Full Article 1 minutes read

Numele lui Grigore Caramalac, alias Bulgaru, a dispărut de pe site-ul Interpol. Din ce cauză?

După ce recent a fost clasată o cauză penală care-l viza pe interlopul Grigore Caramalac, numele acestuia a dispărut de pe site-ul oficial al Interpol.

Șeful Centrului cooperare polițienească internațională (Biroul INTERPOL Moldova), Viorel Țentiu, a precizat pentru Jurnal.md că este vorba despre o chestie pur tehnică și că în câteva zile numele lui Caramalac ar urma să apară din nou în lista celor căutați de Interpol.

„Grigore Caramalac este în continuare căutat internațional pentru arest și extrădare. După modificările care s-au făcut, știți că a fost anulat un mandat de arest și a fost clasată o cauză penală, aceste modificări au fost introduse în baza de date. Acum el pe intern, pe canalul nostru de comunicare, el este în continuare căutat internațional, însă tehnic secretariatul general urmează în două-trei zile maxim să-l pună înapoi pe site-ul public al Interpol”, a declarat Viorel Țentiu.

Amintim că, pe 19 octombrie, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a precizat că a fost clasată o singură cauză penală în care era vizat Grigore Caramalac, însă rămân în vigoare alte două.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: