O femeie din Rusia cere 5 mln de ruble de la un spital, după ce rămas însărcinată pentru a noua oară
Full Article 2 minutes read

O femeie din Rusia cere 5 mln de ruble de la un spital, după ce rămas însărcinată pentru a noua oară

O femeia de 37 de ani din Federația rusă a cerut cinci milioane de ruble de la un spital din regiunea Vladimir, după ce a rămas însărcinată pentru a noua oară. Ea spune că nu poate avorta și de aceea este nevoită să nască, pentru că medicii au sterilizat-o prost, scrie mash.

Potrivit Aminei Karimova, în timpul celei de a șaptea nașteri i-a crăpat un os în orbită, care i-a spart și deformat craniul. Chirurgii au salvat-o, dar i-au interzis să nască din nou. Femeia însă a rămas din nou însărcinată și a mers la cezariană. După, a semnat actele pentru sterilizare

Anul acesta se pregătea pentru o operație de îndepărtare a puroiului din sinusuri, deoarece suferă de polisinuzită hiperplazică cronică bilaterală. Și în timpul examinărilor i s-a spus că va deveni mamă pentru a noua oară.

Soțul acesteia nu mai vorbește cu ea, după ce a auzit vestea. Acum Amina vrea să dea în judecată spitalul și cere 5 milioane de ruble, bani pe care i-ar fi cheltuit pentru copii și care o vor ajuta să se restabilească după următoarea naștere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: