O fotografie publicată de Messi a devenit cea mai apreciată din istoria Instagramului
Full Article 50 second read

O fotografie publicată de Messi a devenit cea mai apreciată din istoria Instagramului

O postare publicată de către fotbalistul argentinian Lionel Messi a devenit cea mai populară din istoria Instagramului. La momentul publicării acestei știri, peste 60 mln de oameni au apreciat fotografia.

Fotografia publicată de Messi, făcută la scurt timp după victoria naționalei Argentinei la Campionatul Mondial de la Qatar a devenit cea mai populară din istoria Instagramului: în momentul publicării acestei știri, peste 60,4 mln de oameni au apreciat-o.

Amintim că Argentina a învins în cadrul campionatului mondial de fotbal din 2022. Scorul a fost de 3:3.  Echipa lui Messi a bătut Franța cu scorul de 4:2 după penalty.

Messi a înscris două goluri.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Recordul anterior la numărul de aprecieri pe Instagram era deținut de fotografia unui ou. Aceasta a fost apreciată de peste 56 mln de oameni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: